Blogger Layouts

http://kesahdiariku.blogspot.com


Myspace Butterflies Icons

LIFE IS TO SHORT
TO WAKE UP WITH REGRETS
LOVE THE PEOPLE WHO TREAT YOU RIGHT
AND FORGET THE ONES WHO DON'T!
BELIEVE THAT EVERYTHING
HAPPENS FOR A REASON.
IF YOU GET A CHANCE - TAKE IT
IF IT CHANGE YOUR LIFE - LET IT
NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY
THEY JUST PROMISED
IT WOULD BE WORTH IT







22 May 2012

Assalamualaikum...
 
first2 tuan tanah nak ucapakn terima kasih pada sahabat blogger yang sudi singgah  ke
blog yang x seberapa nie..x lupe juge pada sahabat blogger yang sudi meninggalkan jejak at sini..
dalam 2 minggu nie tuan tanah bz dengan persiapan wedding abang + plak dengan 
report akhir praktikal..oh penatnya!! :(
tuan tanah nak mohon maap sebab xsempat nak reply mesej u all
dekat komen + kotak jerit termasuklah follow back korang sume..
ada masa free nanti tuan tanah akan terjah blog2 u all k..
xlupe pada yg sudi tag join segmen tue thanks bebanyak..
tpi xsempat pon nak join segmen-segmen yang best..
huhuhuhu
sampai sini jew la luahan yang x seberapa nie
sekian (^_^)

1st Giveaway By Iena Eliena

17 May 2012

referral : Iena Eliena

tuan tanah tag : Akmaluv90
                          Eyqa Hasnan
                                                    BicaraDarihatiSeorangHamba

pada yang berminat nak join boleh klik 
pada banner untuk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

Akhirnya Israel Tunduk, Persetujuan hari ini noktah hitam kepada Israel

V59r5.jpg (720×449)

Seorang anggota Knesset (parlimen Israel) menyifatkan bahawa persetujuan yang dicapai hari ini antara para tahanan Palestin dengan Jabatan Penjara Israel yang menurut kehendak kesemua tuntutan mereka(tahanan Palestin) adalah noktah hitam kepada Israel.
Kata Mikhael Ben Ara, anggota Knesset yang merupakan pelampau Yahudi mewakili ‘الاتحاد الوطني’, persetujuan yang dimeterai hari ini merupakan noktah hitam kepada Israel.
Mikhael mengungkapkan persetujuan yang dicapai itu memberikan kehidupan baru kepada mereka(tahanan-tahanan Palestin).
Israel tunduk kepada tahanan
Menukil dari web berita SAFA, setelah mengharungi 28 hari mogok lapar, Israel telah tunduk kepada tahanan-tahanan Palestin dalam penjaranya pada petang Isnin, 14 Mei 2012.
Para pemimpin gerakan tahanan dalam penjara penjajah telah menandatangani satu persetujuan dengan Jabatan Penjara Israel bagi mengakhiri mogok lapar yang mana kesemua tuntutan-tuntutan mereka akan dilunaskan. Sewaktu persetujuan hari ini dimeterai, Duta Mesir ke Israel juga hadir.
Ketua delegasi tahanan yang telah dibebaskan, Ruhi Mushtaha yang berada di Kaherah sejak beberapa hari yang lalu bagi mengetuai delegasi dari Gaza telah mengadakan beberapa siri pertemuan dengan wakil Mesir mengenai mogok lapar.
Kata beliau, satu persetujuan telah ditandatangani antara Jabaran Penjara Israel dengan para pemimpin gerakan tahanan dalam penjara yang turut dihadiri Duta Mesir ke Israel.
Persetujuan itu berhubung tuntutan-tuntuan yang telah dimeterai sepanjang rundingan yang dijalankan dan ada juga yang berkaitan dengan pelunasan janji Israel dalam agenda-agenda(bab kandungan) perjanjian penukaran tahanan-tawanan(صفقة تبادل الأسرى) antara HAMAS dengan rejim zionis.
Persetujuan ini menetapkan dalam tempoh 72 jam, kesemua tahanan Palestin yang meringkuk dalam kurungan asing(seorang diri) akan dikeluarkan kepada sel kurungan biasa.
Jurucakap Kerajaan Palestin di Semenanjung Gaza, Taher Al-Nunu menjelaskan ketika menjelang waktu menandatangani persetujuan antara pemimpin gerakan tahanan yang mogok lapar dalam penjara dengan Jabatan Penjara Israel, adanya perkembangan yang positif. Jelas beliau, pertemuan(sesi persetujuan yang dihadiri Duta Mesir ke Israel dalam penjara Israel) diikuti secara langsung oleh Mesir dengan penyelarasan bersama kerajaan Palestin di Gaza.
Terima kasih semua
Menteri Tahanan Kerajaan Palestin di Gaza, Abu As-Subhi yang berada di Kaherah mengesahkan persetujuan antara para tahanan dengan Jabatan Penjara Israel. Beliau mengucapkan terima kasih kepada Mesir(terutamanya Badan Perisikan Mesir), masyarakat Arab dan umat Islam dan kesemua yang bersimpati terhadap para tahanan. Beliau turut menyeru agar membantu kepada kemenangan sehinggalah kesemua tahanan dibebaskan.
Dari sudut lain, Perdana Menteri Palestin di Gaza, Ismail Haniyeh mengucapkan tahniah kepada para tahanan-tahanan Palestin yang berjaya mengharungi mogok lapar sehingga tercapai kesemua tuntutan mereka. Beliau memuji ketabahan para tahanan yang sanggup mengadakan mogok lapar.
Tambahan lagi, Presiden Palestin di Ramallah, Mahmoud Abbas berkata, persetujuan ini adalah langkah utama ke arah jalan membebaskan kesemua para tahanan Palestin dari penjara-penjara Israel.
Situasi mogok lapar
Sejak 28 hari yang lalu, ratusan daripada tahanan-tahanan Palestin yang meringkuk dalam penjara-penjara Israel telah mengharungi mogok lapar atau disebut ‘pertempuran kosongkan perut’. Diikuti dua tahanan lagi, Saer Halahulah dan Bilal Ziab yang telah pun mengharungi mogok lapar sejak 78 hari sebelum ini. Demikian itu sebagai bantahan kepada keadaan keadaan yang mereka terpaksa lalui dalam penjara.
Para tahanan Palestin meletakkan syarat bagi menghentikan mogok lapara adalah dengan tunaikan tuntutan mereka, antaranya, selesaikan kes tahanan tanpa bicara(tutup kes), tiada lagi kurungan seorang diri serta membenarkan ahli keluarga mereka dari Semenanjung Gaza melawat anak-anak mereka dalam penjara-penjara Israel.
Israel telah menyahut sebahagian dari tuntutan mereka supaya mogok dihentikan tetapi para tahanan Palestin enggan dan nekad terus mengharungi mogok lapar sehinggalah kesemua tuntutan mereka dilunaskan.
---->dipetik dari SINI

Blogger Card From Eyqa Hasnan

16 May 2012
tadaaaa..cute kan..pink gitu lor..hehehehe..
thanks pada EYQA HASNAN yang sudi create blogger card
untuk aku (^_^)
p/s : teruskan dengan segmen yang lebih menarik CIK EYQA HASNAN 
insyaallah saya akan join (^_^)

sekian (^_^)

Selamat Hari Guru

dikesempatan nie kau nak ucapakan SELAMAT HARI GURU
buat guru-guru seluruh dunia..
terutama guru-guru yang mengajar saya dari sekolah RENDAH, MENENGAH, dan di IPTA..
terima kasih guru-guruku yang selama nie sudi mencurahkan pelbagai ilmu pengetahuan untuk saya..
tanpa guru-guruku belum tetntu aku berjaya seperti sekarang..

TERIMA KASIH CIKGU (^_^)

Segmen : Saya Nak Blogger Card By Eyqa Hasnan

segmen first untk hari nie

tuan tanah tag : Ayue Jean

nama samaran dalam blog : KESAH DIARIKU
tarikh start berblogging : AUGUST 2010
asal negeri : PAHANG
warna untuk tulisan : PINK
link blog : http://kesahdiariku.blogspot.com

pada yang berminat nak join
klik pada banner di atas
sekain (^_^)

Followers aku yang ke 200 & 222

Assalamualaikum..
hari nie aku nak promote blogger yang berada di
rangking 200 & 222 dalam followers aku..
bagi followers yang berada pada rangking ke 100 & 111 aku
mntak maap xsempat nak promote blog korang..
nak selit kan at cni aku xingat la plak sape yang duk pada rangking tu..
maap sekali lagi..hehehe
so aku teruskan dengan promote blog pada rangking 200
l
l
l
V
nie bukti followers aku yang ke-200 (^_^)
korang berminat nak korek rahsia die??..jom kite terjah


  follower ke 200 melaporkan diri ;o http://farra-
  izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-up-
  follower-tambah-kenalan.html
klik BUDAK TOMEI at bawah
oppss..tercopy gambo tuan tanah plak..hehehe
maap ye tuan tanah saya kutip gambo awk untuk promote..
nak copy header xdpat so copy gambo tuan tanah pon jadi la kn..hehe :P

aku teruskan dengan blogger yang ke-222
cantik no die :)
l
l
l
V
nie bukti yang mengatakan die followers aku yang ke-222


Join this site




   

korang berminat nak korek rahsia die juge??..jom kite terjah
klik HEADER CUTE at bawah
Nur Farahuda's blog
nah yang nie baru dapat copy header die..cute kan girl-girl
balah kiri n kanan tu mcm tuan tanahnye juge..hehe (^_^)

TAMAT promote blog tuk hari nie (^_^)
sekain
p/s : pada tuan tanah get ready untuk tetamu2 yang bakal terjah ke rumah anda (^_^)



Segmen:Saya Suka Tambah Kenalan

14 May 2012


segmen pertama untuk hari nie
segmen dari blog pinky
syarat yang simple
pada yang berminat boleh klik  pada 
banner untuk info selanjutnya
sekian (^_^)

Contest Saya Nak Header By Cik Fie !

13 May 2012

segmen pertama untuk hari nie
rasente belom terlewat lagi kalau nak join segmen nie
tarikh tutup : 13 MEI 21012 ---> 11.59 malam
 pada yang berminat nak join
boleh klik pada banner di atas untuk info
selanjutnya
sekian (^_^)

Assalamualaikum....

di kesempatan nie aku nak mengucapakn SELAMAT HARI IBU
pada semua ibu2 yang berada di seluruh dunia..
terutama buat MAK aku yang tersayang..
tanpa didikan dan kasih syang beliau tiada aku berjaya 
seperti sekarang nie..terima kasih MAK (^_^)

i love u MAK

Segmen 2 : Jom Blogwalking & Cari Bloglist Jun

12 May 2012

segmen pertama untuk hari nie
syarat yang simple dari tuan segmen
pada yang berminat nak join boleh
klik pada banner dia tas untk maklumat selanjutnya

sekian (^_^)

Segmen: Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Ain!!!

11 May 2012

segmen kedua untk hari nie
l
l
V
pada yang berminat nak join boleh
klik pada banner di atas untk maklumat selanjutnya

sekian (^_^)

SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN


segmen pertama untk hari nie..
syarat die simple jew
l
l
l
V
nak tau syarat-syarat tuan segmen boleh
klik pada banner di atas 
tuan tanah agak kemalasan untk menaip semula syarat-syaratnya..hehehehe
sekian (^_^)

Segmen : Doodle Nama Saya Part 2

09 May 2012

segmen kedua

Nama : Kesah Diariku
Warna : pink

tuan tanah tag : Ameera
                                  Dindamaisarra.

pada yang berminat nak join leh 
klik pada banner di atas untk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan

miss Z berceloteh

segmen pertama tuk hari nie..

Syarat-syarat tuan segmen :
l
l
l
V
JUMLAH FOLLOWERS : buat masa nie saat nie baru 182 followers 
NEGERI KELAHIRAN : tuan tanah berasal dari PAHANG (^_^)

Segmen:Geng Blogger

08 May 2012

segmen seterusnya..
 syarat-syarat tuan segmen :
l
l
l
V
  1. blogger Malaysia
  2. letak blog Aisyah Humaira dalam bloglist anda selama seminggu(habis segmen ni boleh buang kalau nak)
  3. like fanpage niera
  4. buat entry bertajuk Segmen : Geng Blogger
  5. letak header niera dan linkkan ke entri ni
  6. letak link entry anda dalam kotak komen 
  7. nyatakan anda kategori mana : 
    • Geng Blogger A (berumur bawah 12 tahun)
    • Geng Blogger B (berumur 13-17 tahun)
    • Geng Blogger C (berumur 18-25 tahun)
    • Geng Blogger D (berumur 26 tahun keatas
  8. tak perlu nyatakan umur anda pun tak pe, cukup nyatakan anda geng blogger A,B,C,D 
  9. tarikh tutup : 12 MEI 2012 jam 11:59 PM
saya dari Geng Blogger C------> berumur 18-25 tahun

pada yang berminat nak terjah blog tuan segmen leh klik pada
banner di atas
sekian (^_^)

Fakta Menarik Mengenai Kucing



1. Kucing itu nokturnal – bermakna ia bersifat tidak berapa aktif pada 
    waktu siang (mungkin banyak tidur) dan begitu aktif pada 
    waktu malam.
2. Kucing boleh membezakan warna ungu, biru, hijau dan kuning.
3. Kucing itu karnivor – iaitu ia memakan daging sebagai sumber 
    makanan utama.
4. Kucing punya bulu yang berfungsi mirip misainya di belakang kaki 
    depan mereka.
5. Kucing punya 200 juta sel yang sensitif terhadap bau di 
     hidungnya (40 kali lebih banyak dari manusia).
6. Coklat boleh menjadi racun bagi kucing (kerana 
    memiliki theobromine).
7. Aspirin mematikan bagi kucing (hati kucing tidak mampu 
   menghasilkan enzim untuk metabolisme aspirin).
8. Ada penyakit yang bernama jerawat kucing (feline acne).
9. Ada penyakit mirip AIDS pada kucing disebabkan oleh FIV 
   (Feline Immunodeficiency Virus). 
10. Kucing persia adalah salah satu kucing berbulu panjang 
       yang paling tua dan popular.
11. Birman, kucing bermata biru ini dipercaya sebagai
       keturunan dari kucing kuil di Birma.
12. Kucing jenis Turkish Van amat menyukai air sampai 
       digelar sebagai Turskish Swimming Cat. Beratnya
       boleh mencapai sehingga 9 kg.
13. Nada E pada oktav keempat boleh memaksa kucing muda 
      membuang air besar dan kucing dewasa 
      menjadi terangsang.
14. Kucing boleh kembali lagi ke rumah meski dibuang beberapa 
       kilometer dari rumah tanpa diberi kompas.
15. Kucing punya efek menenangkan (saat seseorang 
       mengangkat kucing, tekanan darahnya turun dan denyut 
       jantungnya menjadi stabil).
16. Kucing adalah pemburu yang oportunis (burung, tikus,
       serangga, kodok, manapun yang lebih mudah diburu).
17. Di zaman Mesir kuno, hukuman untuk membunuh kucing
       adalah hukuman mati.
18. Masih di zaman Mesir kuno, kalau ada kucing piaraan
       yang mati, seluruh keluarga itu akan mencukur alis mereka
      sebagai tanda berduka.
19. Kucing punya memori yang lebih baik dari anjing, 
       monyet dan orangutan.
20. Kucing punya lebih dari seratus macam suara.
21. Ada juga kucing yang kidal.
22. Kucing boleh melompat tujuh kali tinggi tubuhnya.
23. Kucing boleh lari sampai hampir 50 km/jam.
24. Penglihatan kucing sekitar enam kali lebih baik dari manusia
       pada waktu malam kerana taperum lucidum, sel khusus yang
       menyerap cahaya.
25. Kucing hampir tidak mengiau kepada kucing yang lain kecuali 
       waktu waktu khusus.
26. Kucing mandi (menjilati dirinya) setelah mengalami kejadian
       berbahaya untuk menenangkan diri.
27. Kucing tidak berpeluh.
28. Kucing boleh mendengar suara tinggi sehingga frekuensi 65 kHz.
29. Jantung kucing berdenyut dua kali lebih cepat dari manusia 
      (110-140 denyutan per minit).
30. Suhu normal kucing adalah 38.6 darjah celcius.
31. Kucing jantan boleh mulai berketurunan setelah berumur 
      antara 7-10 bulan, sementara kucing betina antara 5-9 bulan.
32. Julius Caesar dan Napoleon menderita ailurophobia 
      (takut terhadap kucing).
33. Semua kucing lahir dengan mata biru.
34. Keluarga kucing adalah salah satu mamalia tertua.
35. Orang Mesir kuno percaya bahawa Bast adalah ibu dari 
       semua kucing.
36. Kucing hitam pembawa sial adalah tahayul dari Amerika.
       Di Asia, kucing hitam sebaliknya dianggap 
       pembawa keuntungan.
37. Kucing dengan pola bulu calico dan tortoise shell biasanya betina.
38. Kucing lebih senang kalau bermain dalam jumlah anggota genap.
39. Urine kucing bersinar dalam cahaya hitam.
40. Catnip disukai kucing kerana baunya mirip dengan bau 
       betina dominan.
41. Kucing boleh mendermakan darahnya untuk kucing lain.
42. Golongan darah kucing kalau dipadankan dengan  
      manusia adalah AB.
43. Kucing memiliki kelopak mata ketiga yang disebut haw
      (BahasaInggeris).
44. Kucing punya lapisan bulu sejati di bawah bulunya.
45. Kucing melangkah dengan kedua kaki kirinya dulu, 
       baru kedua kaki kanannya.
46. Felix the Cat adalah karakter kucing kartun pertama yang
      dibuat menjadi belon parade.
47. Florence Nightingale memelihara lebih dari 60 ekor 
       kucing selama hidupnya.
48. Pada tahun 1888, 300,000 mummy kucing dijumpai di 
       Beni Hasan, Mesir, dijual $18.43/tan, dikirim ke England 
       untuk digiling hancur dan dijadikan baja.
49. Berbanding dengan ukuran tubuh mereka, kucing mempunyai
       mata terbesar berbanding dengan setiap mamalia yang lain.
50. Henry I dari Sachsen memutuskan bahawa denda kerana 
       membunuh kucing harus enam puluh gantang jagung.
51. Seekor kucing memiliki 230 tulang dalam tubuhnya manakala 
      seorang manusia hanya memiliki 206 tulang.
52. Seekor kucing mempunyai empat baris kumis.
53. Seekor kucing boleh terburu-buru lari di sekitar tiga puluh 
       satu batu per jam.
54. Seekor kucing hamil selama 58-65 hari. 

Sumber : GILASERIUS

Segmen : Entri Blogger

!                                                                              ARRA AHMAD!

segmen seterusnya berkait ngan entri..
mesti entri korang lagi bnyak dari aku..huhuhu
al-maklum la penulisan belum berkembang..hehehe

entri aku untuk bulan MEI tahun 2012 baru mencecah 95 entri..
akan dipertingkatkan dari semasa ke semasa..insyaallah (^_^)

pada sesapa nak join segmen nie klik tros 
pada banner yang dilekatkan at atas tu
untuk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

Contest : Aku Adalah Blogger

Story Of Me

syarat-syarat :
l
l
l
V
  1. mesti ada blog
  2. warganegara Malaysia
  3. minat join contest
  4. hantarkan link ke komen
  5. letakkan banner di dalam entry korang dan linkkan ke sini
  6. tajuknya ialah "Contest :Aku Adalah Blogger"
Expired Date : 11 MEI 2012

ada hadiah yang disediakan..
pda sesapa yg mahukan maklumat selanjutnya
leh klik tros pada banner di atas
sekian (^_^)

Segmen Blogwalking Sambil Tambah Follower


segmen second tuk pagi2 buta nie..hehehe
 syarat tuan segmen :
l
l
l
V
meh nak cite ckit pasal blog nie..
blog nie dhidupkan tahun 2010..
fungsi blog dihidupkan untk mngorek info-info,cari kenalan members baru,
suka-suki nak menghias blog..

blog cik adibah simple + kemas (^_^)

jom kite pakat join ramai-ramai..
pd yang berminat nak join segmen nie leh 
terus klik pda banner di atas tuk malumat selanjutnya
sekian (^_^)

Segmen by Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)


segmen first tuk ari nie..
pada sesapa yg berminat nak join segmen nie
leh tros klik pada banner di atas tuk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

SEGMEN : Pencarian Bloglist Empayar Fariz Reza™

04 May 2012

segmen first untk ari nie..
pada sesapa yang berminat nak join leh klik
tros pada banner at atas..

Expired date : 12 MEI 2012
sekian (^_^)

Segmen : Header For Blogger

03 May 2012
syarat-syarat yang ditetapkan oleh tuan segmen
l
l
l
V
  1. buat satu entry bertitle "Segmen : Header For Blogger"
  2. letakkan banner kat atas dan linkkan terus ke entry nie
  3. tinggalkan link entry korang dekat komen entry nie sahaja
Expired date : 4 MEI 2012
pada yang nak menerjah ke blog tuan tanah
boleh tros klik pada banner at atas tu
sekian (^_^)

Segmen : Awak! Jom Follow Blog Saya!!


jom kite pakat join segmen nie rmai-rmai..
nak tahu syarat die leh klik tros pada
banner at atas tu untk mklumat selanjutnya
sekian (^_^)

Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah


syarat yang ditetapkan oleh tuan segmen
syarat-syarat:
l
l
l
V
  1. follow blog saya dan Blogger Mystery 
  2. buat satu entry dgn tajuk "Segmen Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah" dan letak banner di atas
  3. tinggalkan link korang di bahagian komen
  4. klik iklan dalam blog saya ni kalau sudi 
  5. BW n follow semua peserta yang join segmen ni
pada yang berminat nak terjag  blog tuan segmen lek klik
pada banner di atas..
sekian (^_^)

1st GA BY CIK LYNN


pada sesapa yang nak join klik 
pada banner di atas tuk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

Segmen : Bloglist May by Iera


segmen yang entah keberapa kali xtau cek plak..hehhe
pada yang berminat nak join leh tros klik pada
banner di atas tuk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

egmen : Miss Z Cari Blogger


segmen yang seterusnya..
baru berkesempatan join segmen miss z..
so pada sesapa yang berminat nak join segmen 
dari MISS Z boleh tros klik pada banner di atas
tuk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

expired date : 6 MEI 2012

Segmen : Bloglist Mei CBB#1


segmen yang seterusnya..
kemalasan melanda..hehehe
pada sesapa yang nak join leh tros klik pada 
banner di atas tuk maklumat selanjutnya..

expired date : 11 MEI 2012

Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei


segmen yang ke-2 tuk ari nie..
syarat2 yang disediakan oleh tuan segmen..
dipetik dari blog Tuan Segmen
l
l
l
V
  1. korang kena follow blog ni dulu.
  2. korang mesti wat 1 tajuk entry  "Segmen 1:Linda Cari Bloglist Mei"
  3. copy and paste Header di atas
  4. jawab soalan ni : berikan 1 kritikan membangun kat blog aku?
  5. hantarkan link entry korang kat post ni
  6. tarikh tutup : 10 MEI 2012 
pada sesape yang nak menerjah ke blog tuan segmen 
leh tros klik pada banner di atas 
sekian (^_^)

Segmen Saya Suka Blogwalking + Skodeng Blog

salam..selamat pagi..semoga hari ini lebih baik dari hari2 yang sebelomnya (^_^)..
dah lama xjoin segmen disebabkan kesibukan yang xdpat dielakkn..
so ari nie tetiba jew rasa nak join segmen..--->'dah xde ape nak wat'
jom kite layan segmen first yang menarik aku tuk
dipromosikan..hehehe
l
l
l
V


nah sape yang nak join sekaki segmen nie leh teropong syarat2 yang
dah dinyatakan oleh tuan segmen..

  1. follow blog Mia & amp; like fanpage Mia yang ada di sidebar tu.
  2. buat satu entry khas tajuk 'Segmen Saya Suka Blogwalking + Skodeng Blog'
  3. gam banner di atas dalam entry yang korang buat tu
  4. tag lah sape-sape pun, tak tag pun tak pe
  5. siap. linkan entry korang tu dalam komen entry ni
pada yang nak nak melawat blog tuan segmen leh klik tros 
pada banner di atas
sekian (^_^)

Segmen NASZ : Follow And Comment

26 April 2012

segmen seterusnya..
segmen nie stop malam nie..rase sempat age 
kalau nak join petang nie.. (^_^)
pada sesapa yang nak join boleh klik terus pada 
banner di atas tuk maklumat selanjutnya..
tolong vote at sini ---->dari tuan segmen 
sekian (^_^)