Blogger Layouts

http://kesahdiariku.blogspot.com


Myspace Butterflies Icons

LIFE IS TO SHORT
TO WAKE UP WITH REGRETS
LOVE THE PEOPLE WHO TREAT YOU RIGHT
AND FORGET THE ONES WHO DON'T!
BELIEVE THAT EVERYTHING
HAPPENS FOR A REASON.
IF YOU GET A CHANCE - TAKE IT
IF IT CHANGE YOUR LIFE - LET IT
NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY
THEY JUST PROMISED
IT WOULD BE WORTH IT







22 May 2012

Assalamualaikum...
 
first2 tuan tanah nak ucapakn terima kasih pada sahabat blogger yang sudi singgah  ke
blog yang x seberapa nie..x lupe juge pada sahabat blogger yang sudi meninggalkan jejak at sini..
dalam 2 minggu nie tuan tanah bz dengan persiapan wedding abang + plak dengan 
report akhir praktikal..oh penatnya!! :(
tuan tanah nak mohon maap sebab xsempat nak reply mesej u all
dekat komen + kotak jerit termasuklah follow back korang sume..
ada masa free nanti tuan tanah akan terjah blog2 u all k..
xlupe pada yg sudi tag join segmen tue thanks bebanyak..
tpi xsempat pon nak join segmen-segmen yang best..
huhuhuhu
sampai sini jew la luahan yang x seberapa nie
sekian (^_^)

7 comments:

  1. salam..
    jalan2 kt sini & cik iena nk tag
    jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
    tarikh tamat:31 mei 2012

  1. hye..owh..wk bl plk?hehe

  1. Yumida said...:

    hope dipermudahkn segala urusan sis.amin.
    share pic wedd abg nnti k :)
    follower ke 251

  1. salam dear... sye tag kamu kat giveaway ni..

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzninie-cikmun.html

  1. Owh tdk..tuan tanah pnye lmbat lagi..hehehe (^_^)

  1. Thanks yumida..insyaallah gmbr akan dmasukkan xlama lagi.. (^_^)

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Post a Comment