Blogger Layouts

http://kesahdiariku.blogspot.com


Myspace Butterflies Icons

LIFE IS TO SHORT
TO WAKE UP WITH REGRETS
LOVE THE PEOPLE WHO TREAT YOU RIGHT
AND FORGET THE ONES WHO DON'T!
BELIEVE THAT EVERYTHING
HAPPENS FOR A REASON.
IF YOU GET A CHANCE - TAKE IT
IF IT CHANGE YOUR LIFE - LET IT
NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY
THEY JUST PROMISED
IT WOULD BE WORTH IT







Segmen Saya Suka Blogwalking + Skodeng Blog

03 May 2012
salam..selamat pagi..semoga hari ini lebih baik dari hari2 yang sebelomnya (^_^)..
dah lama xjoin segmen disebabkan kesibukan yang xdpat dielakkn..
so ari nie tetiba jew rasa nak join segmen..--->'dah xde ape nak wat'
jom kite layan segmen first yang menarik aku tuk
dipromosikan..hehehe
l
l
l
V


nah sape yang nak join sekaki segmen nie leh teropong syarat2 yang
dah dinyatakan oleh tuan segmen..

  1. follow blog Mia & amp; like fanpage Mia yang ada di sidebar tu.
  2. buat satu entry khas tajuk 'Segmen Saya Suka Blogwalking + Skodeng Blog'
  3. gam banner di atas dalam entry yang korang buat tu
  4. tag lah sape-sape pun, tak tag pun tak pe
  5. siap. linkan entry korang tu dalam komen entry ni
pada yang nak nak melawat blog tuan segmen leh klik tros 
pada banner di atas
sekian (^_^)

5 comments:

  1. tq sudi join segmen Mia..Mia dah follow sini.

  1. Sya dth SKODENG blog awk :D
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blogwalking-skodeng.html

Post a Comment