Blogger Layouts

http://kesahdiariku.blogspot.com


Myspace Butterflies Icons

LIFE IS TO SHORT
TO WAKE UP WITH REGRETS
LOVE THE PEOPLE WHO TREAT YOU RIGHT
AND FORGET THE ONES WHO DON'T!
BELIEVE THAT EVERYTHING
HAPPENS FOR A REASON.
IF YOU GET A CHANCE - TAKE IT
IF IT CHANGE YOUR LIFE - LET IT
NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY
THEY JUST PROMISED
IT WOULD BE WORTH IT







1st Giveaway By Iena Eliena

17 May 2012

referral : Iena Eliena

tuan tanah tag : Akmaluv90
                          Eyqa Hasnan
                                                    BicaraDarihatiSeorangHamba

pada yang berminat nak join boleh klik 
pada banner untuk maklumat selanjutnya
sekian (^_^)

7 comments:

  1. hehe . thank you sebab tag :)

  1. Datang dari segmen….as promise
    Sudah diletak URL anda dibloglist saya…
    Hanif blog bloglist - klik sini
    Bloglist adalah berdasarkan abjab
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

    Tiada paksaan..hehehehe
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.

  1. thanks sudi join GA cik iena(^_~)
    nama da update
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
    Good luck & all the best :)

  1. blog review untuk blog anda ,cz anda telah berada dlam bloglist MEI CBB.jemputlah tgk k.salam
    http://chebethomekbong.blogspot.com/2012/05/blog-review-3-bloglist-mei-cbb-1.html

  1. Cik Fie said...:

    Salam . Cik Fie Jemput Join GA Ni . Harap Sudi Join . :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

  1. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

Post a Comment