Blogger Layouts

http://kesahdiariku.blogspot.com


Myspace Butterflies Icons

LIFE IS TO SHORT
TO WAKE UP WITH REGRETS
LOVE THE PEOPLE WHO TREAT YOU RIGHT
AND FORGET THE ONES WHO DON'T!
BELIEVE THAT EVERYTHING
HAPPENS FOR A REASON.
IF YOU GET A CHANCE - TAKE IT
IF IT CHANGE YOUR LIFE - LET IT
NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY
THEY JUST PROMISED
IT WOULD BE WORTH IT







Aku Suka Segment by Blogger Sha

12 April 2012

pada sesape yang nak join sekaki..
turutila syarat2 yang telah ditentukan oleh tuan tanah.. :)
syarat-syarat
l
l
l
V
1.Buat entry tajuk : Aku Suka Segment by Blogger Sha
2.Tempek banner buruk kat atas tu & linkkanke blog sha
3.Nak follow blog sha @ tak terpulang *follow kena ikhlas kan :)
4.Dah siap, comment kat entry ne ok

DUE DATE : 6-20 APRIL 2012
*Due date mungkin akan di extend kalau ramai yang join :)

4 comments:

  1. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/saya-suka-segment-by-blogger-sha.html

  1. Terima Kasih dah sudi join segment sha,
    sha dah follow sini tau ;)

    *senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

  1. thanks sudi singgah + follow me..sy akan menyusul ke blog u all 6t.. :)

  1. assalamualaikum !
    datang dari segmen yg sama juga !
    baru ada masa utk BW !
    jemput ke sini yaww !
    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

Post a Comment