Blogger Layouts

http://kesahdiariku.blogspot.com


Myspace Butterflies Icons

LIFE IS TO SHORT
TO WAKE UP WITH REGRETS
LOVE THE PEOPLE WHO TREAT YOU RIGHT
AND FORGET THE ONES WHO DON'T!
BELIEVE THAT EVERYTHING
HAPPENS FOR A REASON.
IF YOU GET A CHANCE - TAKE IT
IF IT CHANGE YOUR LIFE - LET IT
NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY
THEY JUST PROMISED
IT WOULD BE WORTH IT







Segmen Blogwalking dan Review

09 April 2012

nie segmen yang seterusnya..
sesape yang berminat nak join 
l
l
l
nie syarat2nya:
Buat tajuk entri : Segmen Blogwalking dan Review
Nak follow blog ini,terpulang kat korang
Letak banner kat atas tu dan linkkan ke enrti ini
Nak tag rakan blogger lain pun terpulang kat korang
Tugasan korang, kritik/komen/review blog mereka yang join segmen ne. 
Apa yang patut mereka buang/tambah naik/sebagainya
Dah siap..hantar link korang kat sini
tarikh tutup : 14 April2012,jam 2 petang ..

untuk maklumat selanjutnya klik la pada banner tersebut ye.. (^_^)

7 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen miss z...
    jom terjah peserta lain dan koemn blog mereka juga ^^

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-yang-join.html

    Komen miss z tentang blog awak... blog awak ok..ini cdgan miss z ea.. blog archive tu kalau boleh buat scroll..nampak kemas sikit..

  1. hye..miera done follow sini. jempu ke blg k.. kalu belum jadi follower,click je button follow yee :D

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

  1. salam saya sggah dri segmen same:D jmput singgah di.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

  1. Datang terjah dari segmen yang sama Done follow you...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

  1. thanks tuk comment yang membina..
    insyaallah akan diperbaiki..
    tapi bahagian blog archieve tu sy dah cube tuk buat scroll..tpi xbuleh la..ade sesape yang boleh tolong ajarkan x??
    thanks juge pd yg sudi menapak at sini sambil follow me..sy dah follow u all back :)

  1. Lily said...:

    Singgah sini dr segmen yg sme.

    Widget dkt sidebar yg tak perlu, tak perlu letak sbb nnti buat blog awk berat. Lagi satu, letak lagu yg ada button stop ok? :)

  1. thanks komen yang membnia :)

Post a Comment