Blogger Layouts

http://kesahdiariku.blogspot.com


Myspace Butterflies Icons

LIFE IS TO SHORT
TO WAKE UP WITH REGRETS
LOVE THE PEOPLE WHO TREAT YOU RIGHT
AND FORGET THE ONES WHO DON'T!
BELIEVE THAT EVERYTHING
HAPPENS FOR A REASON.
IF YOU GET A CHANCE - TAKE IT
IF IT CHANGE YOUR LIFE - LET IT
NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY
THEY JUST PROMISED
IT WOULD BE WORTH IT







Jom Follow & Terjah: SEGMEN CIK VIOLET

09 April 2012
coretan hati
sekian kalinye aku join segmen yang banyak mcm nie dalam sehari..hehehe
nie segmen yang ketiga aku terserempak/ternampak dkat blog Zamani.. :)
dengan tergatainya tangan aku join segmen nie..hehehe..
mcm base la setiap segmen mesti ade syarat yang nak kena follow kan..
so nie antara syarat yang dikemukan oleh tuan tanah..
l
l
l
V
1.Copy paste jew banner kat atas ni merangkap header aku. Link kan ke segmen ni.
2.Tulis entry bertajuk Jom Follow & Terjah: SEGMEN CIK VIOLET
3.Copy link korang kat komen ea. Nanti senag aku nak terjah korang balik.
4.Tag 3 orang. Tak nak tag pon tak apa.
5.Tak diwajibkan follow blog ni tapi sangat digalakkan.

untuk maklumat lanjut  sila la klik pada banner di atas ye..sekian (^_^)

5 comments:

  1. weee..thanks ea join :)

    list untuk segmen follow & terjah da keluar..Enjoy your blogwalking ea :)

    http://farhah88.blogspot.com/2012/04/jom-follow-terjah-segmen-cik-violet.html

  1. hai! syiera da follow :)
    suke mickey ek? :)
    mai la follow/ terjah kat sini--> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/04/jom-follow-terjah-segmen-cik-violet.html
    happy blogging :D

  1. thanks sudi singgah+follow me..
    i follow u back :)

  1. Cik Amal said...:

    blogwalking !! =))
    done terjah n follow your blog
    im newbie lagii
    come exchange follower
    anyone, follow me, i will follow you back =)
    *untuk tambah rakan
    http://sayacikamal.blogspot.com/

  1. thanks singgah + follow me.. :)

Post a Comment